CURSOS DE COCIÑA
-
Curso de cociña en liña con verdurasElenco 1 do elementoCumprindo as obrigas do estado de alarma e para evitar a propagación do virus Covid19, creamos unha plataforma para desenvolver os nosos prácticos cursos de cociña en liña. O contido do curso será: -Conservar as verduras: conservas fermentadas e en vinagre e clásicas. -Pastas frescas recheas Data: 20 de marzo de 2020 Hora: 12:00 h Materiais:. Tarros cubertos, frasco hermético - Ordenador con conexión a internet e conta de correo electrónico para comunicar Ingredientes: - Verduras para o decapado - Repolo - Sal, grans de pementa, loureiro-Vinagre e EVOO - Espinacas - Queixo fresco - Forcemeal - Ovo - Salvia e manteiga
-
Curso de arroz en liñaLista 2Curso en directo onde faremos tres arroces: un vexetal, outro de carne e outro de marisco. Para comunicarse é necesario un ordenador ou tableta con conexión a internet e conta de correo electrónico.
-
Curso de guisos clásicos da cociña españolaLista 3Curso en directo onde elaboraremos tres dos guisados máis clásicos da cociña tradicional española: -Fabada asturiana -Cocoido de Madrid. Coello con tomate É necesario un ordenador ou tablet con conexión a internet e unha conta de correo electrónico para comunicarse.
-
Curso monotemático sobre GACHAS MANCHEGASLista o elemento 4Curso en directo onde imos levar a cabo en detalle e paso a paso as ganderías da miña avoa: ingredientes necesarios: - manteca - fariña de almorta - cogomelos de ostra (ou alpaca ou espárragos salvaxes ou patacas) - pimentón da Vera - auga, sal, orégano e carriña Para comunicarse é necesario un ordenador ou tableta con conexión a internet e unha conta de correo electrónico.
Lu
Ma
Mi
Ju
Vi
Sa
Do
26
27
28
29
30
31
1
2
3
12:30 Ocupado
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6