IKASTAROAK
-
Lineako sukaldaritza ikastaroa barazkiekinZerrenda 1Alarma egoeraren betebeharrak betez eta Covid19 birusa hedatzea ekiditeko asmoz, plataforma bat sortu genuen gure sukaldaritzako ikastaro praktikoak garatzeko. Ikastaroaren edukia honakoa izango da: -Barazkiak kontserbatzea: hartzitutakoak eta ozpinetakoak eta kontserba klasikoak. -Bete pasta freskoa Data: 2020ko martxoaren 20a Ordua: 12:00 h Materialak:. Loreded poteak, hermetikoan jarritako konexioa - Interneterako konexioa eta posta elektronikoa duen konputagailua. Osagaiak: - Bilketa egiteko barazkiak - Aza - Gatza, piperbeltza, erramua-Barazkia eta EVOO. - Salbia eta gurina
-
Lineako arroz ikastaroa2. zerrendako elementuaBizi ikastaroa, bertan hiru arroz platerak egingo ditugu: barazki bat, haragi bat eta itsaski bat. Ordenagailua edo tableta Interneteko konexioa eta posta elektronikoko kontua komunikatu behar dira.
-
Espainiako sukaldaritzako gisatu klasikoen ikastaroaZerrendatu 3. gaiaZuzeneko ikastaroa, Espainiako ohiko sukaldaritzako hiru klasikoenak egingo ditugu: -Fabada asturiana -Cocoido Madrildik. Untxia tomatearekin Interneterako konexioa duen ordenagailu edo tablet bat eta posta elektronikoko kontu bat behar dira komunikatzeko.
-
Ikastaro monotematikoa GACHAS MANCHEGAS-enZerrendatu 4. elementuaZuzeneko ikastaroa non egingo dugu zehatz-mehatz eta urratsez urrats amonaren porridge: beharrezko osagaiak: - lardatza - almorta irina - ostra perretxikoak (edo alpaka, edo zainzuriak edo patata basatiak) - piperra de la Vera - ura, gatza, oreganoa eta karraska Interneterako konexioa eta posta elektronikoko kontua dituen ordenagailu edo tablet bat behar da komunikatzeko.
Lu
Ma
Mi
Ju
Vi
Sa
Do
26
27
28
29
30
31
1
2
3
12:30 Lanpetuta
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6