CURSOS DE CUINA
-
Curs en línia de cuina amb vegetalsElement de llista 1Complint amb les obligacions que l'estat d'alarma ia fi d'evitar la propagació de virus Covid19, vam crear una plataforma per desenvolupar els nostres cursos de cuina pràctica en línia. El contingut d'el curs serà: -Consevar els vegetals: fermentats i escabetxos i conserves clàssiques. -Pasta fresca farcida Data: 20 de març 2020 Hora: 12:00 h Materials:. Pots amb tapa, pot hermètic - Ordinador amb connexió a internet i un compte de correu per comunicar Ingredients: - Verdures per escabetxar - cabdell - Sal, pebre en gra, llorer -Vinagre i AOVE - Espinacs - Formatge fresc - Farina de força - Ou - Salvia i mantega
-
Curs online d'arrossosElement de llista 2Curs en directe on realitzarem 3 arrossos: un vegetal, un de carn i un de marisc. Es requereix ordinador o tablet amb connexió a internet i un compte de correu per comunicar.
-
Curs de guisats clàssics de la cuina espanyolaElement de llista 3Curs en directe on realitzarem tres dels guisats més clàssics de la cuina tradicional espanyola: -Fabada asturiana -bullit madrileny. Conill amb tomàquet Es requereix ordinador o tablet amb connexió a internet i un compte de correu per comunicar.
-
Curs monotemàtic de farinetes MANCHEGASElement de llista 4Curs en directe on realitzarem detalladament i pas per pas les farinetes de la meva àvia: Ingredients necessaris: - Mantega de porc - Farina de guixes - Bolets de card (o d'alpaca, o espàrrecs de marge o patates) - Pebre vermell de la Vera - Aigua, sal, orenga i comí de prat Es requereix ordinador o tablet amb connexió a internet i un compte de correu per comunicar.
Dil
Dim
Dic
Dij
Div
Dis
Diu
26
27
28
29
30
31
1
2
3
12:30 Ocupat
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6